H2O 2012
ЕООД

  • Телефон:
    0896 / 618 901

  • Местоположение:
    гр. Разград

H20 2012 ЕООД - канализационни системи, канали, тежкотоварна пътна помощ


Фирмата се занимава вече над шест години с почистване на канали и канализационни системи, пречиствателни станции, септични ями канални шахти и тежкотоварна пътна помощ. Фирмата е лидер в областа както в почистването на канализационни сисмети така и в тежкотоварната пътна помощ. Техниката, с която разполагаме ни дава предимство, и можем да се справим с всички проблеми, които изникват при запушването на канали.

H20 2012 ЕООД разполага с отлично техническо оборудване за видеонаблюдение на канали, както и с модерни и ефективни камиони и микробуси за отпушване на канали.Работим бързо,защото работим чрез машинно отпушване на канали, което спестява време и свежда боклуците и усложненията по време на работа до минимум.

При по-леки запушвания е възможно да си помогнете сами. Най-често повредата може да се отстрани с вакуум пръчка за отпушване на канал. Препарат за отпушване на канали също би могъл да е от полза, но не забравяйте, че отпушването на канал с някакъв препарат обикновено работи само в случаите, когато отпадъците, задръстили канала са от органичен характер. При отпадъци от минерален характер е необходимо да се приложи солна киселина.

Ако не се справите с проблема, доверете на нас отпушването на канали. Най-често причината за запушване е в твърд предмет или в отлагания в канала, които не могат да бъдат разтворени от обикновените препарати за отпушване на канали и тогава се налага намесата на специалисти придружени с модерна и профисионална техника.